بهترین درب اتوماتیک چه ویژگی‌هایی دارد؟

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

این روزها استفاده از درب‌های اتوماتیک در بسیاری از ساختمان‌های تجاری اداری و مسکونی به یک امر معمول تبدیل شده‌است. با وجود این‌که این درب‌ها مکانیزم خاصی دارند و سازوکار بهینه‌ای برای آن‌ها تعریف شده، در برخی موارد عملکرد مناسبی ارائه نمی‌دهند. دلیل این موضوع نیز عدم توجه به معیارهای سنجش کیفی در انتخاب این نوع از درب‌ها هنگام خرید و نصب آن‌ها است؛ به همین خاطر، آشنایی با بهترین درب اتوماتیک و شناخت ویژگی‌های آن برای افزایش جنبه‌های کاربری و جلوه‌های بصری اهمیت زیادی دارد. در انتخاب بهترین درب اتوماتیک، فاکتورهای مختلفی لحاظ می‌شود که باتوجه‌به آن می‌توانید به انتخاب مناسبی هنگام خرید این درب‌ها برسید. با ما همراه باشید تا این ویژگی‌ها را بررسی کنیم.


ویژگی‌های لحاظ‌شده در درب اتوماتیک خوب

درب‌های اتوماتیک انواع مختلفی دارند و مدل‌های مختلف آن توسط برندهای متفاوت تولید می‌شود. آنچه در طراحی و تولید انواع این درب‌ها موردتوجه قرار می‌گیرد، استفاده از به‌روزترین مهارت‌های تخصصی و تکنولوژی روز دنیا است. در بررسی سطح کیفی این درب‌ها، به ویژگی‌های خاصی ازجمله ظاهر شکیل و زیبا، قاب یا فریم درب، کیفیت متریال تشکیل‌دهنده ازجمله موتور، چشمی کیس و غیره، سرعت باز و بسته شدن در و آمار تردد، گارانتی و خدمات پس از فروش و موارد دیگر توجه می‌شود. عملکرد اتوماتیک این درب‌ها به کیفیت و سرعت عملکرد اجزای تشکیل‌دهنده آن بستگی دارد. به‌عنوان مثال؛ درصورتی‌که سنسورها و حسگرها عکس‌العمل مناسبی نداشته باشند، فرمان باز شدن درب به‌موقع صادر نمی‌شود.

درب اتوماتیکی که تمام قطعات آن شامل، موتور الکتریکی، چرخ‌دنده و گیربکس، قفل برقی، ریموت و کنترل باکس آن از کیفیت بالایی برخوردار باشد، عملکرد مناسبی را ارائه می‌دهد و بهترین انتخاب برای اماکن پرتردد است. این نوع درب امنیت و ایمنی بالایی دارد و امکان استفاده بهینه در کاربری‌های مختلف را فراهم می‌سازد. هرچه کیفیت متریال‌های ساخت درب‌های اتوماتیک بیشتر باشد و در تولید آن‌ها به استانداردهای بیشتری توجه شود، سازوکار بهینه‌تری خواهند داشت. در کنار آن، نصب اصولی و اجرای صحیح درب نیز به عملکرد بهتر آن کمک می‌کند و هزینه‌های نگهداری از این درب‌ها را کاهش می‌دهد.

راهنمای خرید انواع درب اتوماتیک

ویژگی بهترین درب اتوماتیک در بررسی انواع مختلف آن مشخص می‌شود. این نوع درب با متریال‌های مختلفی تولید و اجرا می‌شود. ممکن است در هر یک از آن‌ها مشخصات و امکانات فوق‌العاده دیگری تعبیه شده باشد که بر عملکرد بهینه درب‌ها می‌افزاید. برای این‌که بتوانید بهترین نوع درب‌های ورود و خروج را بشناسید، باید تمام اجزای درب مانند دستگاه فعال‌سازی واحد کنترل، سنسورهای ایمنی، درایو درب و سایر متریال‌های ساخت آن را بررسی کنید. طبیعتاً چنین شناختی به تخصص زیادی نیاز دارد که ممکن است خارج از توانایی شما باشد.

حداقل کاری که می‌توانید برای داشتن یک انتخاب درست انجام دهید، این است که به برند و شرکت سازنده توجه داشته باشید و از خدمات پس از فروش و گارانتی آن اطمینان حاصل کنید. آشنایی با انواع این درب‌ها نیز به شما کمک می‌کند که بهترین نوع آن را برای نیاز کاربری خود تهیه کنید.

درب اتوماتیک شیشه‌ای

درب‌های اتوماتیک معمولا با استفاده از شیشه‌های سکوریت مقاوم دربرابر فشار و ضربه تولید می‌شوند و امکان نصب قفل‌های الکترومکانیکی مطمئن روی این درب‌ها وجود دارد. درب‌های شیشه‌ای در ورودی ساختمان‌های اداری و تجاری، ساختمان‌های مسکونی، بیمارستان‌ها و سایر اماکن به فراوانی دیده می‌شوند. این درب‌ها به سیستم اطفاء حریق و سیستم بازشو مکانیکی مجهز هستند. این درب‌های اتوماتیک انواع مختلفی دارند که به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.


درب شیشه‌ای کشویی

درب شیشه ای کشویی یا اسلایدینگ جزو پرکاربردترین و معمول‌ترین درب‌های اتوماتیک هستند که در دو نوع فریم‌دار و بدون فریم عرضه می‌شوند. این نوع درب‌ها عملکرد ساده‌ای دارند و استفاده از آن‌ها می‌تواند بر زیبایی محیط بیفزاید. شما می‌توانید براساس نیاز کاربری خود، درب‌هایی با یک لنگه متحرک و یک لنگه ثابت یا درب‌هایی بدون لنگه ثابت را تهیه کنید.

درب شیشه‌ای گردان

این نوع درب اتوماتیک طراحی بسیار زیبا و عملکرد پیچیده‌ای دارد. اجرای آن بیشتر برای مکان‌های کم‌عرض و باریک ایده‌آل به‌نظر می‌رسد. معمولا در ساختمان‌های تجاری برای مدیریت فضا، افزایش آمار تردد و ورود و خروج هم‌زمان افراد و درنهایت، ایجاد یک جلوه بصری خاص از درب‌های شیشه‌ای گردان استفاده می‌کنند. این نوع از درب‌ها در مدل‌های مختلف تک درب، جفت درب و دوجداره تولید می‌شوند.

درب شیشه‌ای سوئینگ

درب‌های سوئینگ لولایی از انواع رایج درب اتوماتیک شیشه‌ای هستند. این درب‌ها در انواع تک‌لنگه و دو‌لنگه اجرا می‌شوند و عملکرد آن‌ها با نیروی برق امکان‌پذیر می‌شود. سنسورهای دوربینی قوی تعبیه‌شده در این نوع درب‌، نزدیک شدن افراد را به آن تشخیص می‌دهد و به صورت خودکار باز و بسته می‌شود. این نوع درب شیشه‌ای برای فضاهای محدود انتخاب مناسبی به‌نظر می‌رسد. برای این‌که امنیت بالاتری در استفاده از درب‌های شیشه‌ای لولایی فراهم شود، می‌توانید از ریموت کنترل استفاده کنید.

درب‌های شیشه‌ای کرو

این درب شیشه‌ای کرو یا گرد که در نوع تمام‌گرد و نیم‌گرد طراحی می‌شوند، جزو لاکچری‌ترین مدل‌های درب اتوماتیک شیشه‌ای هستند و ظاهر بسیار زیبایی دارند. این نوع درب‌ها بیشتر در ساختمان‌هایی اجرا می‌شوند که معماری منحنی دارند.

درب شیشه‌ای تلسکوپی

این درب‌ها در ظاهر شبیه به مدل‌های کشویی هستند، اما نحوه باز شدن آن‌ها متفاوت است. درب تلسکوپی از دو لنگه ثابت در دو طرف تشکیل شده و لنگه‌های دیگر نیز در جهت مخالف به صورت هم‌زمان حرکت می‌کنند و روی‌هم قرار می‌گیرند؛ بنابراین، میزان بازشوی درب‌های تلسکوپی بیشتر است. این نوع از درب‌ها در ساختمان‌های تجاری بزرگ، بانک‌ها، ورودی بیمارستان‌ها و ساختمان‌هایی که دهانه ورودی بزرگی دارند، استفاده می‌شود.


جمع‌بندی

در این مطلب، ویژگی‌های بهترین درب اتوماتیک را بررسی کرده و انواع درب شیشه ای اتوماتیک را معرفی کردیم. برای اینکه به انتخاب مناسبی در خرید انواع درب‌های اتوماتیک برسید، باید نیاز کاربری خود را مشخص کنید و دربی را انتخاب کنید که سازوکار، نحوه و میزان بازشوی آن با نیاز کاربری شما مطابقت داشته باشد. به‌عنوان مثال؛ درب شیشه‌ای تلسکوپی برای استفاده در ساختمان‌هایی که دهانه ورودی کوچکی دارند، مناسب نیست. بهتر است که برای داشتن یک انتخاب درست جهت افزایش بهره‌مندی از این نوع درب و کاهش هزینه‌های جاری در نگهداری آن یک شرکت معتبر را انتخاب کرده و پس‌ازآن، به گارانتی و خدمات پس از فروش درب‌های اتوماتیک توجه داشته باشید.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments