وکیل طلاق توافقی کیست و چگونه به تقاضا کننده ها کمک می کند؟ وکیل طلاق توافقی چگونه است و چقدر طول می کشد؟ وکیل طلاق توافقیLinks to an external site. فردی است که مراحل و روند طلاق توافقی را انجام می دهد و از آنجایی که طلاق توافقی مشکلی است که می تواند طلاق را برای زوجین دشوار و طاقت فرسا کند، بهترین وکیل طلاق توافقی برای این موضوع وجود دارد. توافق در این پس زمینه فرآیند را سریعتر و آسان تر می کند. البته مسیر پر پیچ و خم طلاق کاملا طبیعی است اما تجربه وکیل طلاق توافقی کمک زیادی به شما خواهد کرد.
مزایای داشتن وکیل طلاق با توافق طرفین
از آنجایی که امروزه همه مسائل کاملاً تخصصی است، زوجین می توانند برای بهبود و تسریع در دعاوی و کاهش هزینه ها، زمان و جلوگیری از شکست و پیامدهای نامطلوب از یک وکیل طلاق توافقی کمک بگیرند.
مراحل طلاق توافقی را تا حد امکان دقیق دنبال کنید و در رسیدن به نتیجه مطلوب اطمینان بیشتری داشته باشید.
پس از مراجعه زوجین به دفتر وکالت و قطعی شدن حکم طلاق آنها، صیغه طلاق توسط وکیل با توافق طرفین تنظیم و سپس وکالتنامه به امضای زوجین می رسد.
برای انتخاب وکیل طلاق توافقی مناسب و حصول اطمینان از مهارت وی در امر طلاق، باید از راهکارهای قانونی و تحقیقات در این زمینه آگاهی داشته باشید تا طی مشاوره رایگان با وکیل طلاق توافقی، راجب شرایط مالی و شرایط لازم را داشته باشید.
قراردادی که با همسرتان منعقد کرده اید، صحبت های لازم را انجام داده و آن را ضبط کنید تا در جلسه ای که به امضای طرفین قرارداد رسیده است، تنظیم شود.
موارد مهم در انتخاب وکیل طلاق توافقی
در صورت تصمیم زوجین به طلاق توافقی، مدت آن کمتر از 10 روز نخواهد بود. با تعیین وکیل با راضی بودن طرفین، زوجین نیازی به حضور اجباری در جلسات مشاوره و جلسات دادگاه نخواهند داشت. طلاق توافقی خواهد شد.
در صورت یافتن وکیل طلاق توافقی، زوجین نیازی به حضور در هیچ یک از جلسات دادگاه ندارند نمی توانند از تنش و اختلافات احتمالی در ملاقات با یکدیگر جلوگیری کنند.
حضور وکیل طلاق توافقی به دلیل آشنایی با شعب دادگاه و تشریفات آن مانع از طول مدت رسیدگی خواهد شد.
اگرچه حضور وکیل مستلزم پرداخت هزینه و حق الوکاله است، اما از پرداخت هزینه های غیر ضروری و اضافی خودداری می شود.
مدارک مورد نیاز برای اجرای حکم طلاق توافقی
پس از تشخیص دادگاه برای اجرای صیغه طلاق توافقی بین زوجین باید مدارک زیر تهیه شود.
- شناسنامه و کارت ملی زوجین
- سند نکاح یا عقد نکاح (در صورتی که عقد یا سند ازدواج در اختیار یکی از زوجین نباشد یا مفقود باشد، زوجین می توانند جهت ازدواج به دفاتر ثبت اسناد و املاک مراجعه و رونوشت آن را دریافت نمایند)
- وکالتنامه طلاق محضری که در صورت اخذ وکیل با تراضی طرفین ضمیمه درخواست می باشد.
- گواهی بارداری زوجه یا نامه پزشکی قانونی مبنی بر باکره بودن زوجه ارائه شود.
- شرح توافقات زوجین در مورد پرداخت مهریه، نفقه، حضانت فرزند در صورت وجود فرزند مشترک، قول زندگی مشترک، ملاقات با فرزند و مهریه زوجه.
توجه: نبود هر یک از این مدارک می تواند منجر به مشکلاتی در روند طلاق شود.
بنابراین بهتر است قبل از مراجعه به دادگاه مدارک لازم را تهیه و در اختیار وکیل طلاق توافقی قرار دهید. تا از مشاوره نهایت استفاده را ببرید. داشتن وکیل طلاق با توافق دوجانبه می تواند احتمال اشتباه در روند دادرسی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
هزینه وکیل طلاق با توافق طرفین
حق الوکاله در صورت طلاق توافقی مانند طلاق عادی است که به عهده متقاضی می باشد.
در طلاق توافقی هزینه طلاق به عهده خواهان طلاق است و در صورت تسلیم زوجین طرفین، هزینه ها نصف بر عهده طرفین خواهد بود.
تبصره ـ در صورت استنکاف زوج از پرداخت نفقه و مهریه زوجه علاوه بر مطالبه مهریه ، زوجه میتواند با ذکر آن در تقاضای خود حق وکالت را مطالبه کند.
از دیگر هزینه هایی که زوجین در فرآیند طلاق توافقی متحمل می شوند. می توان به هزینه های ثبت طلاق با خدمات الکترونیک قوه قضائیه و هزینه های مشاوره خانواده اشاره کرد که در طلاق توافقی الزامی است.
همچنین قیمت نهایی مربوط به هزینه صدور گواهی عدم سازش است که باید در دفترخانه پرداخت شود.